Artisanale pralines uit eigen atelier

Hendrik Chocolates beschikt over een eigen atelier te Londerzeel, met een zeer complete uitrusting en moderne machines. Maak kennis met ons lekker assortiment van smaken!

Waar worden onze pralines gemaakt?

Meester-chocolatier Hendrik Denil maakt zijn artisanale pralines in zijn eigen atelier te Londerzeel. Hij maakt steeds gebruik van verse producten wat ten zeerste in de smaak valt bij de klanten van Hendrik Chocolates. Ook alle vullingen worden vers bereid in ons atelier: zo krijg je de beste pralines!

Wat wordt er precies geproduceerd?

Meester-chocolatier Hendrik Denil maakt alle artisanale pralines in zijn eigen atelier te Londerzeel. Hij maakt altijd gebruik van verse producten, wat zeker in de smaak valt bij de klanten van Hendrik Chocolates.  De vullingen worden tevens vers bereid in het atelier en zorgen voor top-pralines!

  • Vormpralines: met specifieke vormen (moules) van de pralines.
  • Geënrobeerde pralines: uit een groot kader gesneden pralines die omkapseld worden vloeibare chocolade.
  • Holgoed: leuke figuren, al dan niet met kleur, voor Sinterklaas, Pasen of andere gelegenheden.
  • Logopralines: dit zowel als vormpraline of als geënrobeerde pralines. Het ontwerp is van eigen hand.
  • Truffels, studentenhaver, caraques, orangetten, ...

Enkel de beste chocolade

Hendrik Chocolates werkt met Belgische chocolade van de beste kwaliteit. Onze chocolade komt voor een deel uit Mexico en uit Ivoorkust. Soms worden er verschillende basischocolades onder elkaar gemengd. Door bijvoorbeeld chocolade met een heel hoog cacaogehalte te mengen met chocolade met een lager cacaogehalte, krijgt u een chocolade met vrij hoog cacaogehalte zonder dat de chocolade bitter proeft in de nasmaak.